Nederlands
  nl
English
  en
contact veelgestelde vragen
log in
VU
 
Informatie
Hoeveel korting krijg ik op mijn studieboeken als ik lid ben van SEC?
Als je lid bent van SEC, krijg je zeer hoge korting op je studieboeken.

Korting op Nederlandstalige studieboeken
Voordat een periode begint ontvang je bij een online bestelling 8 procent korting op Nederlandstalige titels bij bestelling via SEC. Dat heeft te maken met Nederlandse wetgeving. Je ontvangt deze korting alleen in de periode die online bij de titels staat vermeld. Als de periode is begonnen ontvang je online 5 procent korting bij aankoop van 2 verschillende Nederlandstalige boeken bij SEC.

Korting op Engelstalige boeken
Engelstalige (studie)boeken zijn altijd supervoordelig als je lid bent van SEC. Let ook op de laagste-prijs-garantie die geldt voor jou als lid van SEC. Zo betaal je altijd de laagste prijs voor buitenlandse boeken.

Laagste-prijs-garantie
Je kunt je boeken nergens in Nederland goedkoper vinden dan bij SEC. Je krijgt als lid van SEC een laagste-prijs-garantie! Kun je het studieboek bij een reguliere Nederlandse webwinkel (ook Bol.com!) goedkoper kopen dan krijg je het verschil retour. Bewaar je factuur van SEC goed. Let op: deze garantie geldt alleen in de aanloop en tijdens de periode dat je het studieboek nodig hebt.

Waar kan ik lid worden van SEC?
Word lid van SEC tijdens het bestellen! Dat is eenvoudig aan te klikken. Met je eerste bestelling heb je het lidmaatschapsgeld er meestal al uit!


Verkoopt SEC tweedehands studieboeken?
Tweedehands boeken worden via deze website verkocht aan leden van SEC.

Kan ik mijn studieboeken verkopen via SEC?
Je kunt je studieboeken die je niet meer nodig hebt aanbieden ter verkoop. SEC informeert je twee keer per jaar via email wanneer je via deze site je boeken aan kan bieden.

Welke prijs betaal ik voor een tweedehands boek?
Dat verschilt per boek. Bij het bestellen kun je kiezen uit 'gebruikt' en ‘intensief gebruikt'. In het laatste geval betaal je nog minder, maar dan zijn er wel meer markeringen aanwezig in het boek.
leveringsvoorwaarden privacy statement copyright disclaimer veelgestelde vragen contact
 
Welkom bij SEC